Facebook
Městská knihovna Horažďovice
 
Magnesia Litera 2013
www.saferinternet.cz
www.bezpecne-online.cz
Čtení pomáhá
Webowou diwočinou
GOADA, o. s.
Rosteme s knihou
Projekt Celé Česko čte dětem
Kamarádka knihovna
ČTEnářův SYmpatický RÁDce
Ptejte se knihovny
Světluška
Knihkupectví Horažďovice
CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

Petra Tomešová, Horažďovický obzor, 27. 1. 2012

Horažďovické střípky aneb fotovzpomínání

Městská knihovna Horažďovice vyhlašuje další fotografickou soutěž!

     Tentokrát nebude jen pro fotografy, ale pro všechny všímavé a vnímavé lidi, kteří si myslí, že znají dobře naše město. Proč si to neprověřit? Stačí se jen dívat kolem sebe.

     V tomto roce od února do listopadu zveřejníme vždy jednu fotografii pořízenou v Horažďovicích. Může se jednat o netradiční pohled na známé i méně známé budovy, či detaily různých staveb a památek. Vaším úkolem bude pouze odpovědět na otázku, kde se daný objekt nachází (název budovy, instituce, adresa, popř. č. popisné). Samozřejmě je možné připsat i další informace, které se k těmto místům vztahují, vlastní pocity, zážitky, či vzpomínky, které se vám při pohledu na fotografii vybaví.  Není to však podmínkou účasti v soutěži.

     Odpovídat můžete pomocí internetového formuláře na webových stránkách Městské knihovny Horažďovice www.knihovna.horazdovice.cznebo pomocí papírového formuláře, který bude k dispozici v městské knihovně. Jména soutěžících, kteří správně odpověděli, budou zařazena do slosování. Není nutné soutěžit každý měsíc, tedy odpovídat na všechny otázky. Ovšem čím více správných odpovědí odevzdáte, tím získáte větší šanci, že budete vylosováni, neboť vaše jméno se do losování přiřadí za každou správnou zodpovězenou otázku. Správné odpovědi budou vždy zveřejněny v následujícím čísle Horažďovického obzoru a na webu knihovny. Vyhodnocení soutěže proběhne začátkem příštího roku.

    Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme příjemné chvíle při procházkách naším městem.

Copyright © 2004 Městská knihovna Horažďovice (www.knihovna.horazdovice.cz) a Karel Viták (www.dva.cz). All rights reserved.
Ctíme standardy W3C:  W3C XHTML 1.0  W3C CSS
Poslední aktualizace byla provedena 30. 9. 2015 v 7:09